Om oss

Tømrer Gøran Romsdal AS ble stiftet i 2001 og er ett heleid datterselskap av GR Holding som igjen er heleid av Gøran Romsdal.


Bedriften sysselsetter mellom 10-15 ansatte og omsetter for rundt 20 mill. i året. Lokalisert på Aronnes i Alta med kontor, kaldlager, varmtverksted samt stort uteareal.


Vi er en totalentreprenør som utfører eiendomsutvikling, totalentrepriser, utførelsesentrepriser, betongarbeider, rehabilitering, flislegging, grunnarbeider klasse 1 med mer.


Vi har det meste innen verktøy og utstyr og kan f.eks. nevne Manitou teleskoptruck, lastebil med kran, hjullaster og minigraver. Har også investert i elementjigg som vi kan produsere vegger i opptil 13 meters lengder. Alt av utstyr er relativt nytt og selvsalgt sertifisert.


Vi har bred erfaring innen eneboliger og leilighetsbygg i flere etasjer som er bygd på egenproduserte elementer der lyd og brannkrav har vært i fokus.


Bedriften er medlem i Nordnorske entreprenørers service-organisasjon BA (NESO) samt forhandler av Blink-Hus. Vi oppfører i gjennomsnitt mellom 3-5 eneboliger i tillegg til entreprenøroppdrag.